Background

feest op tafel

Een feestelijk diner in een handomdraai op tafel. Laat u inspireren door een mooie selectie aan heerlijke specialiteiten. Samen maken we de feestdagen bijzonder!

Kerstfolder ►


Bestellen

Bestellingen kunnen wij aannemen vanaf zaterdag 19 november tot en met maandag 19 december.
wacht niet te lang met het doorgeven van uw bestelling, wij kunnen aannemen tot al onze tijdvakken vol zitten.
alle bestellingen kunnen afgehaald worden op zaterdag 24 december in het door u aangegeven tijdvak.
bestellingen voor oud en nieuw kunnen wij aannemen tot en met woensdag 28 december.

Gewijzigde openingstijden

vrijdag 23 december 8:30 - 16:00 uur
zaterdag 24 december 8:00 - 16:00 uur

zaterdag 31 december 8:30 - 15:00 uur
maandag 2 januari gesloten


__________

vreugdevol genieten

Voorgerechten

Echte klassieke voorgerechten zijn carpaccio en vitello tonnato.

Wij hebben de originele carpaccio gesneden van de ossenhaas of de variant gesneden van de zachte delen van het rund. Beiden lekker om af te maken met peper, zout, dressing, parmazaanse kaas, pijnboompitjes en rucola.

Vitello tonnato is rose gegrilde kalfsfricandeau welke lekker afgemaakt kan worden met een tonijnmayonaise en rucola.

Carpaccio van de ossenhaas € 5,00/portie à 70 gr
Carpaccio van de zacht delen € 3,80/portie à 80 gr
Vitello tonnato € 3,80/portie à 80 gr


hoofdgerechten

Kant en klaar.

Varkenshaas in champignonroomsaus
Huisgemaakte hazenpeper Gestoofd hazenvlees met winterpeen, ui en kruidkoek
Boeuf bourguignon Mals rundvlees gestoofd in rode wijnsaus
en vele andere soorten, kijk daarvoor in onze winkel.


Groots genieten

Côte de boeuf Rib-eye met been, minimaal 1200 gram € 3,80/100 gr
Lendebiefstuk Malse biefstuk, ook mmoi om aan groot stuk te braden € 3,95/100 gr
Rib-eye Biefstuksoort met iets vet van binnen € 4,49/100 gr
Entrecôte Malse biefstuk met een randje vet € 4,29/100 gr
Ossenhaas De meest malse biefstuk € 7,25/100 gr
Beenhammetje Kant en klaar, even afbakken in de oven € 2,59/100 gr
Varkenshaas Ook een echte kerstklassieker € 2,59/100 gr
Kalkoen Gewicht tussen 2,5 - 6 kg € 16,95 /kilo
Gehaktvulling voor kalkoen Lekker gekruid, met spekjes, ui en champignons. Incl kruiden en braadzak
€ 1,45/100 gr


salades

Op schaal gemaakt.

Kerst salade Rundvleessalade met gevulde eitjes, paté en diverse vleeswaren € 8,95/p.p.
Opgemaakt in bowl Rundvleessalade eenvoudig opgemaakt € 4,50/p.p.
Zalmsalade Eenvoudig opgemaakt € 6,50/p.p.


Rollades

Varkensfiletrollade Mager mals en lekker gekruid € 1,95/100 gr
Procureurrollade Licht doorregen varkensvlees € 1,59/100 gr
Lenderollade Rundvlees om lekker rose te braden € 3,10/100 gr
Sukaderollade Licht doorregen runderrollade € 2,79/100 gr
Half om half rollade Mager rundvlees gevuld met een varkenshaasje € 2,75/100 gr
Kiprollade Mager en lekker gekruid. Voor 1 à 2 personen. € 2,25/100 gr


Voor bij de borrel

  • Kip-kerriesalade
  • Beenhamsalade
  • Filet Americain
  • Pesto-oude kaassalade
  • Zalmsalade
  • Tonijnsalade
  • Beenhamsalade
  • De lekkerste patésoorten
  • Parmaham
  • Truffelsalami
  • Zoete olijven
  • Olijven met zachte kaas
  • Diepenveense droge worst
  • Saltufo
  • Cacciatore
  • Marcaboules


snackschotel

Een variatie van onze heerlijke grillhapjes met satésaus: gehaktballetje, bamiballetje, kipspiesje, kipkluifje, grillworst, cevapçiçi.

De schaal kan in de magnetron en is geschikt voor circa 6-8 personen.

23,95

per schaal

__________

gourmetfeest

Maak van uw gourmet een feest en stel zelf uw assortiment samen, wij rekenen 1 à 2 bakjes gemiddeld per persoon.

kogelbiefstuk 

7,50

per bakje


varkenshaas 

4,75

per bakje


mini slavink

4,25

per 8 stuks


Kipfilet

3,50

per bakje


mini hamburgers

3,50

per 8 stuks


Shoarma

2,25

per bakje

mini grill worstjes

4,00

per 8 stuks

varkenshaas saté

4,95

per 6 stokjes

biefstukreepjes 

4,75

per bakje

kippendijspies 

5,00

per 6 stokjes


__________

recept

pancettarollade met pecannoten

60 minuten - 4 personen - hoofdgerecht

BENODIGDHEDEN
  • 800 gram varkensvlees (tussenrib)
  • 100 gram pancetta in plakjes
  • 200 gram ontbijtspek
  • 200 ml medium sherry
  • 50 gram boter
  • 2 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 250 gram pecannoten
  • 50 gram paneermeel
  • 2 tl tijm, alleen de blaadjes
  • 50 gram Parmezaanse kaas, geraspt
  • 1 bos basilicum, alleen de blaadjes
  • Peper
  • Slagerstouw
Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Leg de plakjes ontbijtspek overlappend op het werkblad. Leg het varkensvlees op de plakjes ontbijtspek en wrijf het in met peper.
3. Maak de vulling door knoflook, 200 g pecannoten, paneermeel, Parmezaanse kaas, tijm en basilicum met de olijfolie te mengen in de keukenmachine.
4. Bak de plakjes pancetta uit in een droge koekenpan en verkruimel het. Meng dit door de vulling.
5. Smeer de vulling uit over het vlees en rol het samen met de pancetta strak op. Bind het vast met slagerstouw op diverse plaatsen zodat de vulling, het varkensvlees en de ontbijtspek op hun plaats blijven.
6. Verwarm de boter in een ovenvaste pan en laat uitbruisen. Bak de rollade om en om bruin aan en blus het af met de sherry. Zet de rollade ongeveer 40 minuten in de oven op een kerntemperatuur van 63 graden..
7. Laat het vlees 10 minuten afgedekt rusten en snijd de rollade in dikke plakken. Serveren met jus, enkele blaadjes basilicum en de resterende pecannoten.

tip

Serveer de rollade met een van onze heerlijke bijgerechten!

Meer recepten ►

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.